Mircea Badea: Știrea care va interesa cu adevărat România

Mircea Badea a precizat două informații importante, duminică seară, în pasa din emisiunea "Sinteza Zilei", pentru informarea cetățenilor, care aud din media alte variante. Însă, spune el ironic, știrea zilei a fost alta. 

"În țara pupătorilor de moaște există câteva percepții eronate cu privire la scutul de la Deveselu, cum ar fi că ne apără de Rusia. E o minciună. Nu protejează pe nimeni de Rusia. Scutul de la Deveselu protejează de Iran. Nu de Rusia. Şi nu pe noi. Deci scutul nu are legătură cu Rusia. (...) Scutul de la Deveselu nu este o structură NATO, deci nu e integrat în strategia NATO. Este o operaţiune americană. Cum a spus şi domnul Rasmussen. Eu nu spun asta decât pentru informare. Aud atât de multe tâmpenii cu privire la scutul de la Deveselu încât am simţit nevoia să spun şi eu câteva informații. Nu mai pot cu prostia asta din media, unde se mestecă un folclor care nu are legătură cu lucrurile pragmatice", a spus Mircea Badea în pasa din emisiunea "Sinteza Zilei".  

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei" a continuat să vorbească despre "ştirea care va interesa cu adevărat România: Sânzi s-a măritat. Sânzi este Sânziana Buruiană și s-a măritat cu Nicu Zuluf. Chiar mă gândesc să fac emisiune despre asta. Nu ştiu dacă Deveselu este o idee bună, dar poate despre Sânzi și despre decolteul el, pe care și l-a aranjat de mai multe ori, şi costumul lui Nicu Zuluf, e plin netul, e foarte, foarte tare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel