Mircea Badea, SCANDAL cu o jurnalistă: Te transformă într-o tută!

Foto Instagram / Mircea Badea
Foto Instagram / Mircea Badea

O jurnalistă se ceartă pe Facebook cu Mircea Badea din cauza unei afirmații a acestuia și anume că este ”atârnache la SIE”. Ea îl amenință cu instanța, acuzându-l de calomnie. Realizatorului de la Antena 3 i se pare ”amuzant de stupid” și o face ”tută”, subliniind că ar trebui să o dea în judecată și pentru asta. 

Jurnalista Oana Dobre-Dimofte a întrebat pe Facebook cum se cheamă că este dacă ”fac bube când îi văd pe Coldea și Dragomir și dacă nu cumpăr ce cântă trompetele oricăruia dintre ei”. Mircea Badea i-a răspuns: ”Că ești atârnache la SIE”. Replica Oanei Dimofte a fost ”când un om are nevoie de medicamente și nu știe cum să ceară.”, precizând chiar că va face un eveniment în Piața Victoriei: ”Farmacie pentru Badea”. Jurnalista a revenit apoi cu un mesaj spunând că a așteptat să apară calomnia, pe care nu o va ignora: ”Ba o să îl bag în seamă pe domnul Mircea Badea. Pe bani mulți pe care o să îi cer despăgubire pentru porcăriile pe care le-a emis.”. 

[citeste si]

Iată mesajul complet cu privire la calomnie: Mulțumesc, încă o dată, pentru mesajele de susținere. Am, însă, un comentariu de făcut. Înțeleg și apreciez mult intenția din spatele îndemnului de a nu-l băga în seamă. Dar nu e nicidecum prima dată când face asta. Și nu, nu mai vreau să ignor. Am așteptat doar ca în ploaia de înjurături greu cuantificabile juridic să apară ceva mai interesant: calomnia. Știam că o să apară, dinamica discursului său din ultimii ani făcea lucrul ăsta extrem de previzibil. Și nu, nu o să ignor. Nu cred că ignorarea aduce cuiva vreun beneficiu, doar celui care poate să mitralieze mizerii nestingherit. Vadim a fost ignorat de majoritatea celor pe care îi calomnia. A ajuns în turul doi al prezidențialelor. Olivia a fost ignorată de majoritatea părinților cu idei sănătoase. Discursul ei a ajuns să provoace victime în sensul cel mai real al cuvântului. Nu văd virtutea lui ”nu-l băga în seamă”. Ba o să îl bag în seamă pe domnul Mircea Badea. Pe bani mulți pe care o să îi cer despăgubire pentru porcăriile pe care le-a emis.”.

Mircea Badea i-a scris, în replică, pe Facebook: ”Sa ma ameninti cu procesul e amuzant de stupid. Da-i drumul! Sa folosesti virgulele ca sa desparti conjunctia "insa" in interiorul unei propozitii, te transforma intr-o tuta. P.S. Sa ma dai in judecata si pentru "tuta"!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel