Mircea Badea, SCANDAL cu o jurnalistă: Te transformă într-o tută!

Foto Instagram / Mircea Badea
Foto Instagram / Mircea Badea

O jurnalistă se ceartă pe Facebook cu Mircea Badea din cauza unei afirmații a acestuia și anume că este ”atârnache la SIE”. Ea îl amenință cu instanța, acuzându-l de calomnie. Realizatorului de la Antena 3 i se pare ”amuzant de stupid” și o face ”tută”, subliniind că ar trebui să o dea în judecată și pentru asta. 

Jurnalista Oana Dobre-Dimofte a întrebat pe Facebook cum se cheamă că este dacă ”fac bube când îi văd pe Coldea și Dragomir și dacă nu cumpăr ce cântă trompetele oricăruia dintre ei”. Mircea Badea i-a răspuns: ”Că ești atârnache la SIE”. Replica Oanei Dimofte a fost ”când un om are nevoie de medicamente și nu știe cum să ceară.”, precizând chiar că va face un eveniment în Piața Victoriei: ”Farmacie pentru Badea”. Jurnalista a revenit apoi cu un mesaj spunând că a așteptat să apară calomnia, pe care nu o va ignora: ”Ba o să îl bag în seamă pe domnul Mircea Badea. Pe bani mulți pe care o să îi cer despăgubire pentru porcăriile pe care le-a emis.”. 

[citeste si]

Iată mesajul complet cu privire la calomnie: Mulțumesc, încă o dată, pentru mesajele de susținere. Am, însă, un comentariu de făcut. Înțeleg și apreciez mult intenția din spatele îndemnului de a nu-l băga în seamă. Dar nu e nicidecum prima dată când face asta. Și nu, nu mai vreau să ignor. Am așteptat doar ca în ploaia de înjurături greu cuantificabile juridic să apară ceva mai interesant: calomnia. Știam că o să apară, dinamica discursului său din ultimii ani făcea lucrul ăsta extrem de previzibil. Și nu, nu o să ignor. Nu cred că ignorarea aduce cuiva vreun beneficiu, doar celui care poate să mitralieze mizerii nestingherit. Vadim a fost ignorat de majoritatea celor pe care îi calomnia. A ajuns în turul doi al prezidențialelor. Olivia a fost ignorată de majoritatea părinților cu idei sănătoase. Discursul ei a ajuns să provoace victime în sensul cel mai real al cuvântului. Nu văd virtutea lui ”nu-l băga în seamă”. Ba o să îl bag în seamă pe domnul Mircea Badea. Pe bani mulți pe care o să îi cer despăgubire pentru porcăriile pe care le-a emis.”.

Mircea Badea i-a scris, în replică, pe Facebook: ”Sa ma ameninti cu procesul e amuzant de stupid. Da-i drumul! Sa folosesti virgulele ca sa desparti conjunctia "insa" in interiorul unei propozitii, te transforma intr-o tuta. P.S. Sa ma dai in judecata si pentru "tuta"!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel