Mircea Badea, replică după declarația de presă a lui Băsescu

Mircea Badea, Traian Basescu
Mircea Badea, Traian Basescu

Mircea Badea a comentat ultima declarație de presă a lui Traian Băsescu făcută înainte de alegerile prezidențiale din 16 noiembrie.

VEZI ȘI: Antonescu, mesaj pentru Rareș Bogdan după dezbaterea Ponta-Iohannis

"Dacă mai avea cineva din țara asta vreo îndoială că Băsescu e în spatele lui Iohannis, cred că acum este limpede. Traian Băsescu, într-o ultimă zvârcolire hidoasă, a încercat să intre cu crampoanele înainte, de disperare și de frică", a spus Mircea Badea, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Mircea Badea s-a arătat mirat de apelul președintelui de a ieși băsiștii la vot, în condițiile în care nu făcea același lucru în urmă cu doi ani.

"El, care a boicotat votul din 2012, face apel să iasă românii la vot? Să iasă, băsiștii sunt puțini!", a spus vedeta Antena 3, care a adăugat că este "ridicol și jenant acest personaj în zvârcolirile sale".

Referitor la filmulețul cu Victor Ponta pe care președintele l-a difuzat vineri seară, Mircea Badea s-a arătat dezamăgit.

"Filmulețul este un nou record mondial la ridicol, un montaj tălâmb despre nimic, efectul este ridicol. (...) Ce a făcut el în seara asta nu a fost un cutremur, a fost o băseală (...)", a comentat Badea, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel