Mircea Badea, reacţie dură după ce un vapor plin cu oi s-a scufundat: Băi, hashtagiştilor

Badea
Badea

Mircea Baddea a avut o reacţie dură la adresa celor care au criticat autorităţile pentru cazul ursului lovit de maşină, dar care nu au spus nimic după ce un vapor plin cu oi s-a scufundat în portul Midia. 

"Băi, haştagişti, am văzut cum aţi suferit şi v-aţi agitat despre ursul lovit de maşină. De miile de oi din vaporul care se scufundase vă doare la coccis?", a scris Mircea Badea pe Facebook. 

Reprezentanții ISU Constanța susțin că forțele implicate încearcă, luni dimineața, să înlăture marfa de pe puntea navei, pentru a reduce greutatea acesteia, iar apoi să o remorcheze până în port, scrie Mediafax.

„În cursul zilei de astăzi se va reîntruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, acolo unde reprezentanții autorităților și șefii tuturor armelor vor stabili exact ce se va întâmpla cu animalele care vor fi evacuate de pe vapor. De asemenea, operațiunea de la navă a reînceput, se încearcă înlăturarea mărfii existente pe puntea superioară, pentru a putea reduce din greutatea navei, iar apoi vor încerca să readucă nava pe chilă dreaptă pentru a o putea remorca în dană", au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel