Mircea Badea, reacție la anunțul că nu există ofițeri acoperiți în justiție

Mircea Badea a comentat, în ediția de luni a emisiunii ''În gura presei'', în legătură cu anunțul Administrației Prezidențiale, potrivit căruia CSAT a verificat, prin instituțiile abilitate, dacă există ofițeri ''acoperiți'' în rândul magistraților, rezultatul fiind acela că nu există.

Eu sunt mulțumit cu acest răspuns. Eu, din punct de vedere cetățenesc, aveam nevoie de acest răspuns și iată-mă mulțumit. Eu sunt absolut în regulă. (...) Poate pentru unii poate părea hilar că un serviciu secret se verifică pe sine să vadă dacă nu cumva are ofițeri acoperiți. Mie nu mi se pare absolut nimic hilar - eu deseori mă verific eu pe mine. Tocmai pentru că mai uită omul, mai ales de la o vârstă încolo. E complicat. Și în acest scop eu am două telefoane. De ce am două telefoane? E ca în povestea cu Scufița Roșie: ca să te aud mai bine, ca să pot fi interceptat mai bine. Stereo. Pe de cealaltă parte, ca să mă verific.

Să pot fi interceptat de către serviciile secrete, mie mi se pare de datoria mea de cetățean. Eu nu m-aș simți în siguranță, n-aș fi în regulă, dacă n-aș putea fi interceptat de serviciile secrete. Mi-aș da seama că mă expun unui pericol, nefiind interceptat.

Atunci, ca să nu fie probleme, am două telefoane pe două rețele, ca să fie tot timpul semnal. Mi se pare de datoria mea de cetățean într-un stat de drept, înr-o democrație consolidată, cum este cea din țara noastră, o datorie absolut fundamentală a cetățeanului de a putea fi interceptat. De asta am spus, când un om nu are telefon mobil, se întâmplă, deja este suspect", a spus realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3.

Citește și: Răspuns de la Cotroceni privind "acoperiții" din justiție. Radu Tudor, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel