Mircea Badea, război total cu Răzvan și Dani, după emisiunea de joi dimineață: Sabotare și nesimțire

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea, s-a supărat pe Răzvan și Dani după emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" de joi dimineață, care a umplut paharul. 

"A fost un efect cumulativ de-a lungul unor ani. Nesimțirea, autismul multor "colegi", ba chiar, în multe cazuri, sabotarea din prostie sau cu bună știintă a demersurilor noastre, ale celor care am riscat totul în zece ani de regim Băsescu, mă duc pe mine la decizia de azi. În timp ce noi ne luptam cu abuzurile și ieșeam pe stradă la mitinguri de protest, suportând zilnic, împreună cu familiile noastre, atacurile unui uriaș sistem de propagandă și repercusiune, alții frecau p*tza în tărână, faceau glumițe inepte și încercau să fluiere inocent ca să transmită public indirect că ei sunt din alt film. Asta n-ar fi o problemă în sine, lipsa totală de respect și sfidarea însă, sunt probleme mari, pe care nu vreau să le mai tolerez. Indiferent de consecințe. Ma rog, faptul că ăștia de la Neața l-au invitat să-i facă PR pe un golan de doi lei care-și face tricouri cu înjurături la adresa mea, e minor. Dar s-a întâmplat să fie picatura care să creasca nivelul oceanului. (Pot să-i facă ei PR până le vine rău, ăsta tot va șterge podeaua cu organismul, ca de obicei.) Mie îmi pare rău ca n-a venit în emisiune cu tricoul respectiv. Ar fi fost mai cinstit și mai asumat. Bun, ca să comprim: nu sunt coleg decât cu oamenii cu care am fost pe front. Cu nimeni altcineva. Cei care fac lucruri sfidătoare, sabotoare, nesimțite, la adresa mea, să se aștepte la repercusiuni", a scris Mircea Badea, pe blogul său.

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", a adăugat: "Dacă ai fost plecat de pe planetă, ăsta este tricoul cu înjuratura", publicând și poza următoare: 

(w300)

Iată și secvența din emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" de la Antena 1: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel