Mircea Badea, propunere inedită pentru Mihai Gâdea. ”Nu ar fi tare?”

Mihai Gâdea Mircea Badea
Mihai Gâdea Mircea Badea

Mircea Badea, influențat de audiențe record, i-a făcut o propunere inedită lui Mihai Gâdea pentru emisiunea ”Sinteza zilei”. 

”Am o întrebare foarte serioasă și chiar aș vrea să-mi răspundeți” a spus Mircea Badea în pasa din ”Sinteza Zilei”. A continuat: ”Ce ați mâncat astăzi”. Răspunsul lui Mihai Gâdea: ”Nimic, aproape nimic”. Aceeași întrebare a urmat pentru Mugur Ciuvică. 

Mihai Gâdea l-a întrebat de ce pune întrebări de genul acesta. ”Eu am mâncat mămăligă cu brânză și cu smântână și două șnițele” a spus Mircea Badea. 

”De ce zic asta? Știți de ce este lumea interesată în România, dar disperată, nu interesată, înnebunită. Am văzut o știre pe un așa-zis site de media care zicea că trei bucătari de la Antena 1 i-au bătut de i-au ascultat cu urechea, la audiențe, desigur, pe trei bucătari de la Pro TV.” a spus Mircea Badea, în pasă.

[citeste si]

Realizatorul ”În gura presei” a atras atenția că ”populația României, la modul covârșitor, s-a uitat la șase bucătari. Suntem absolut disperați de asta cu bucătăria la nivel național, dar ce mâncăm, bre, nene? Cam aceleași cinci feluri de mâncare avem. Cine stă să își facă cine știe ce complicățenii”.

Ulterior a venit și propunerea. Mircea Badea i-a propus lui Mihai Gâdea să prezinte rețeta zilei în fiecare emisiune ”Sinteza Zilei”: ”Auzi, dar fii atent ce facem, uite ce zic, propun, doar așa, pe la mijlocul emisiunii, când îți mai vin ție d-ăștia, prim-ministru, indiferent care o fi, brusc, la jumătatea emisiunii spune: `și acum, rețeta zilei` și vin unii repede și la sfârșit, sare după gust, după pac-hop, la cuptor 20 de minute. Și după aia `continuați dle prim-ministru`. Nu ar fi tare?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel