Mircea Badea, previziune despre PSD: Să rămână scris aici

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a făcut o previziune în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

„Eu vă spun că sunt absolut convins, n-am nicio marjă de îndoială și nu cred că voi avea nici de eroare, că foarte mulți dintre cei care votează cu PSD nu au zis că votează cu PSD. De ce? E de rușine să zici așa ceva. Plus că poate, cine știe, ți se întâmplă ceva...", a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei" de la Antena 3.

„Mă bazez pe experiența anterioară alegerilor parlamentare. Dădea cineva PSD la 46 la sută? Nimeni. A avut scor istoric? Da. Cum? Sondajele au fost pe bune, dar mulți din cei care au votat cu PSD nu au spus că votează cu PSD. Au spus că votează cu Ponta, de exemplu, ăia mai fricoși poate chiar cu PNL sau cu USR. Eu cred că vor fi mari surprize față de aceste sondaje care, repet, sunt convins că sunt făcute pe bune. Dar cred în existența acestui fenomen pe care tocmai l-am descris, constatat la alegerile trecute”, a precizat Mircea Badea.

Previziune despre PSD

„Să rămână scris în emisiunea asta. Eu cred că PSD se duce spre 40 la sută. Poate să însemne să se ducă spre 40 la sută în sus sau în jos. Adică să depășească 40 la sută cu ceva. Nu cred că e imposibil. Poate nu e așa, dar în capul meu așa e. Îmi e greu să cred că PNL va face peste scorul de la alegerile parlamentare, unde au fost sub 20 la sută. Nu îi văd trecând de 16", a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel