Mircea Badea, mesaj emoționant pentru Teo: Ești mai frumoasă!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj emoționant lui Teo Trandafir, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

"Gandesc acum privind secventele din emisiunea lui Teo de acum multi ani fix ce am gandit si atunci cand le-am vazut in direct: ca sunt perfecte. Este linistea inocenta dinaintea furtunii. Muzica si versurile sunt printre cele mai minunate aparute pe planeta, oamenii se bucura, se misca, zambesc si se uita unii la altii . Ca niste copii care se joaca inainte sa-i cheme mama seara la masa. In platou cerul era senin, adierea calma ca o mangaiere parinteasca. Cand vreau sa-mi trag sufletul, sa plec un pic dintre oameni ca sa-i redescopar, sa ma inalt catre respiratie adanca ma uit la secventele astea. Am nevoie de iluzia eternitatii cordiale, a regasirii umanitatii, de senzatia leganata ca totul va fi bine.

La scurt timp dupa emisiune Laura Stoica avea sa moara intr-un oribil accident de masina, cei din platou aveau sa treaca fiecare prin propriile incercari, unele la limita. Printre ei si Teo, serena aici in paradisul de o melodie. Dar poate asta e tot ce avem in viata: cateva momente perfecte. Ma bucur ca unele dintre ela le-am trait impreuna cu Teo.

Astazi este ziua ei. La multi ani, draga prietena! Esti mai frumoasa!", a scris Mircea Badea pe blogul său, alături de melodia Laurei Stoica, "Mai frumoasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel