Mircea Badea, intervenție-fulger la emisiunea 'Subiectiv': Demonstrație de forță

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

Despre acest subiect, Mircea Badea, în direct, la emisiunea 'Subiectiv' realizată de Răzvan Dumitrescu, a avut o intervenție telefonică.

"Este la modă în România o expresie bolșevică, absolut ineptă care sună așa: nu comentăm deciziile justiției. Sigur că noi comentăm deciziile justiției pentru că suntem niște oameni liberi. Respectăm deciziile justiției - asta sigur că da, dar le și comentăm pentru că de aceea avem creier! În legătură cu Mircea Băsescu, lucrurile stau așa: câmpul tactic nu s-a atins de Mircea Băsescu deși avea tot despre activitatea sa cu clanul Bercea încă de pe vremea perchezițiilor procurorului Iacobescu. A avut totul despre Mircea Băsescu și atunci când a făcut așa zisul flagrant la cererea lui Mircea Băsescu și nu s-a atins de el. Câmpul tactic s-a atins de Mircea Băsescu în momentul în care Antena 3 a făcut publice acele imagini în care spunea clar că a luat un morman de dolari și în care vorbea în clar despre felul în care va interveni în justiție pentru eliberarea lui Bercea. De-abia atunci câmpul tactic s-a sesizat împotriva lui Mircea Băsescu. Este un adevăr cu valoare științifică, demonstrat", a zis Mircea Badea.

"În momentul când se întâmplau aceste lucruri, Traian Băsescu era șeful câmpului tactic. După ce Traian Băsescu nu a mai fost șeful câmpului tactic, relațiile dintre Traian Băsescu și șefii câmpului tactic s-au stricat din varii motive. În acel moment, au început problemele, dar nu pentru el personal. Traian Băsescu este protejat. Câmpul tactic nu se poate atinge de Traian Băsescu. Este intangibil, dar se poate alege de fratele lui", a mai zis Mircea Badea.

"Eu cred că, lui Traian Băsescu, câmpul tactic a vrut să îi arate că se poate pe principiul: 'noi, dacă vrem, putem să-l băgăm pe fratele tău la pușcărie'. Sigur că nu i-au dat chiar șapte ani. Nu a fost o declarație de război din partea câmpului tactic. A fost pur și simplă o demonstrație de forță", a adăugat realizatorul TV la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel