Urmărește emisiunea live


Mircea Badea îl ia la mişto pe Tolontan. "A făcut liceul de informatică, nu ştiu cum l-a terminat"

Mircea Badea, reacţie ironică după un material Libertatea cu glume după vaccinul COVID-19
Mircea Badea, reacţie ironică după un material Libertatea cu glume după vaccinul COVID-19

Mircea Badea a ironizat în stilul propriu un material din ziarul Libertatea, deţinut de Cătălin Tolontan, în care sunt expuse unele glume făcute de mai multe persoane după vaccinarea anti COVID-19. 

"În ziarul Libertatea, ziarul reputatului deontolog şi anti carcalaci Tolontan, avem pe pagina întâi un articol foarte oportun, bine venit, foarte jurnalistic, deontologic chiar. Pe pagina întâi scrie 'mi-au crescut pene şi acum pot face ouă. Dar în rest sunt bine'. Ha, ha, ha, ha, am făcut o glumă, fiţi atenţi, e o glumă. 

Zice 'mulţi dintre cei care s-au vaccinat anti COVID-19'. În primul rând, nu există mulţi dintre cei care s-au vaccinat anti COVID-19, pentru că nu s-au vaccinat mulţi anti COVID-19. Deci nu au cum să fie mulţi dintre cei care s-au vaccinat, pentru că ei cu toţii nu sunt mulţi. Nu pot fi mulţi dintre cei puţini. Aţi înţeles? În sfârşit... Tolontan a fost la liceul de informatică, mă întreb cum l-a terminat. 

Deci 'mulţi dintre cei care s-au vaccinat anti COVID-19 au demonstrat că teama de boală nu le-a afectat simţul umorului'. Şi ni-l dă pe unul. Zice că 'jurnaliştii Libertatea au discutat luni, în prima zi din a doua etapă de imunizare împotriva noului coronavirus, cu mai multe persoane care au mers să se vaccineze la Institutul Marius Nasta din Bucureşti. Unii oameni erau emoţionaţi, alţii mai relaxaţi, dar toţi s-au declarat bucuroşi pentru că în sfârşit pot beneficia de un tratament eficient în lupta cu boala care le-a afectat viaţa. N-au lipsit nici glumele la adresa diverselor teorii ale conspiraţiei. De exemplu, unul a zis că acum mi-au crescut pene şi pot face ouă, dar în rest sunt bine'. Ha, ha, ha! Adevărul e că e un efect! Să îţi crească pene şi să faci ouă când eşti un bou... Îl susţin! 

Eu cred, totuşi, că ăştia care au apucat să se vaccineze nu prea ar trebui să facă mişto de ăia care ar vrea să se vaccineze, dar nu au unde şi mai ales cu ce. Glumele astea ar fi bine să şi le bage în trei litere. Dacă vaccinul i-ar face pe ăştia cu miştouri de trei lei şi mai deştepţi, dar asta nu cred, că nu s-a inventat vaccinul anti prostie... 

Adică faci mişto de multă lume care nu se poate vaccina că nu există vaccin? Şi faci glumiţe? Da? Vrei să spun ce fac eu pe glumiţele tale? Se înţelege, nu mai trebuie să spun", a comentat Mircea Badea la emisiunea În Gura Presei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel