Mircea Badea îl face praf pe Robert Turcescu

Declaraţia  de avere a lui Robert Turcescu l-a făcut pe Mircea Badea să-l atace dur pe candidatul PMP la Primăria Capitalei.

„O sa ne uităm în curând la Turcescu cum ne uităm la Sima. Turcescu a vârât şi el 50.000 de euro la bursă. Toţi jucau în Wall Street. Vezi doamne am învârtit eu acţiunile alea, bursa la noi e o glumă. Aici unde e harneala şi binomul, aia e bursă? Turcescu nu are cum să justifice banii ăia.

Nici măcar el n-a putut să spună că i-a câştigat la bursă. Vă daţi seama că dacă o slugă de mâna a treia a serviciilor are banii aceştia, vă daţi seama ce bani învârt serviciile? Binomul de dimineaţa până seara: parlamentarii e răi şi fură. Să zicem, de dragul discuţiei. Dar dumneavoastră vă daţi seama ce bani învârt serviciile? Politicienii e corupţi şi corupţia ucide e o temă importantă, dar e o temă secundară" a afirmat, luni seara,  Mircea Badea.

Potrivit declarației de avere, Robert Turcescu  detine terenuri intravilane si agricole care insumate au o suprafata de peste 11.000 mp in Stefanesti, Mogosoia, Sulina, Golesti, sectorul 6 si un loc de parcare in sectorul 4, dobandite prin contracte de vanzare-cumparare, potrivit declaratie de avere din dosarul de candidatura depus la Biroul Electoral Municipal.

[citeste si]

Robert Turcescu are o casa in sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a facut un credit ipotecar, patru apartamente in Bucuresti si unul in Pitesti.

Cadidatul PMP la Primaria Capitalei nu are masina pe numele sau, dupa ce anul trecut a vandut un autoturism Volkswagen Tiguan, in valoare de 15.000 de euro. Acesta nu are are bijuterii, ceasuri sau obiecte de arta sau de cult care insumate sa depaseasca 5000 de euro, potrivit declaratiei de avere.

Fostul jurnalist a deschis pe numele sau 18 conturi bancare, cel mai vechi fiind deschis in anul 2001. In cele 18 conturi bancare, Turcescu are aproximativ 1.300.000 lei, 173.279 euro si 12.170 de dolari.

Candidatul PMP la functia de primar general are actiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact, SNTGN Trannsgaz si la alte aproximativ zece companii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel