Mircea Badea: El este cavalerul Jedi în politică. Păstrează ”social distancing”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea și-a schimbat părerea despre un important lider politic, după ce a văzut un clip video ajuns viral pe internet.

La emisiunea ”În gura presei”, Badea a comentat clipul în care Dan Barna se face că scrie la calculator, înainte să spună Bună ziua. A vrut să transmită mesajul că e un om important, care descoperă un vaccin, un medicament, discută cu un președinte, sau cu doctorul Faucci și, în timp ce lucrează, se întrerupe pentru a adresa câteva cuvinte urmăritorilor săi, a spus Badea. 

O altă explicație pentru comportamentul ciudat al liderului USR ar putea consta în capacitățile sale paranormale. ”Este un master Yoda. Un cavaler Jedi, râde Mircea Badea. Nu pune mâna pe taste că nu are nevoie, le deplasează fără contact, nu trebuie să le atingă... poate e carcalacul pe taste. Păstrează și social distancing-ul”.

Mircea Badea s-a arătat mirat, însă, de reacția lui Barna, la glumele făcute pe seama lui după gafă. ”A scris că așa se concentrează el, că este un gest reflex de concentrare. Bine că nu a făcut alt gest de concentrare, de la table”, a adăugat Mircea Badea, arătând cum ar putea Barna să amestece zarurile, în pumn, mișcare cu o conotație care îl poate umple de penibil pe liderul USR (scena trebuie văzută, începând din minutul 12 al emisiunii).

Badea s-a mai întrebat, citind postarea lui Barna, dacă acesta a fost la lecțiile de dezvoltare a vorbirii. ”O certa pe Dăncilă, dar uite ce scrie: Dacă renunțăm la capacitatea de umor și autoironie, ne pierdem spiritul...Cum vine asta? Capacitatea de umor? Poate spirtul, mai ales ăla de peste 70 de grade, pentru dezinfectare. Și cum a tastat acest text: normal, sau de la distanță”, s-a întrebat Mircea Badea.

Oricum, fiindcă parlamentul nu lucrează și este în izolare la domiciliu, Dan Barna ar putea lua acum lecții de dezvoltare a vorbirii, online, mai ales că poate tasta de la distanță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel