Mircea Badea: ”Dorian Popa este GENIAL!”. De ce este ”atât de tare”

Mircea Badea i-a aflat secretul succesului lui Dorian Popa și subliniază că influencerul a găsit rețeta mega-câștigătoare. 

”Mulțumesc Doamne pentru două mili, vă mulțumesc vouă pentru două mili, ne vedem în călătoria până la 3. Hâtz, Johnule!” a spus Dorian Popa când a atins 2 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Mircea Badea a mărturisit că nu i-a venit să creadă când a văzut câți urmăritori are Dorian Popa și chiar a șters ecranul telefonului. 

”Deci este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial! Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta. Și este atât de tare, de ce? Cred că are vreo șapte cuvinte pe care le folosește, șapte cuvinte... Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani. Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hârz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă. Zice mereu cu aceeași intonație: ”Hâtz, Johnule, ce taaare e!”. (...) Mai zice: ”Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”. Swipe înseamnă că să dai cu degetul în sus pe ecran și să te duci pe site-ul care-ți dă pateuri, cauciucuri sau ce vinde el în momentul ăla. Asta e tot ce zice: ”Hâtz, Johnule, ce taaare. Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”. 

Mircea Badea consideră că ”Dorian Popa a descifrat perfect ADN-ul psihologiei colective de aici de pe cocioc, orice mai mult de atât e prea complicat, prea mult, de nișă, orice e peste șapte cuvinte. Și-n general nu trebuie predicat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel