Mircea Badea despre ”interlopul” Bogdan Cristache: Absolut incorect!

Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei” de la Antena 3, a vorbit despre unul dintre cei pe care mass-media i-a făcut ”interlop”, în contextul protecției președintelui PSD, Liviu Dragnea, la ÎCCJ. 

”Am văzut cu toții cum aparatul uriaș de propagandă ne-a explicat că au venit niște interlopi la ÎCCJ ca să-l salveze pe Dragnea de întrebările reporterilor.” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

El a citit din DEX ce înseamnă ”interlop”: ”Care are o reputație proastă; rău famat, dubios, suspect”.

”Unul dintre cetățenii cu aspect dur, înfricoșător chiar pentru cei pe care-i doare burtița, a scris pe Facebook, îl cheamă Bogdan Cristache”, a transmis Mircea Badea, precizând: ”Nu-l cunosc, nu l-am văzut în viața mea până când a apărut la televizor”. 

În timp ce-i citea mesajul, Mircea Badea a făcut următoarele sublinieri: ”Domnilor #jurnaliști- mie asta deja mi-a plăcut, când a început cu hashtag, din prima am rezonat de la hashtag. (...) Apropo, toate virgulele sunt la locul lor, cratimele la locul lor, e pe corectitudine.”

”Dar cine este acest domn, cu ce se ocupă dânsul, unde are vârâtă cartea de muncă? Intrăm pe contul său și scrie aici: director at Cosepa Security și ne spune că a fost la Liceul Sportiv ”Emil Racoviță”. Am mai citit eu pe Internet, înțeleg că a fost luptător de greco-romane, de aia este și cât Palatul Telefoanelor. Bun, nu știu cum să facem acum cu interlopul. Personal, nu am absolut niciun interes nu că să-i iau apărarea, ci să prezint niște lucruri pe care nu o să le vedeți în altă parte pentru că e prea bun refrenul propagandistic cu interlopi. Nu-l cunosc, nu am nicio legătură cu acest domn și niciun interes să-l ajut în vreun fel.

Pe partea strict egoistă a mea, eu nu am interes să ajut pe nimeni. Și stiți de ce? Pentru că nimeni nu m-a ajutat pe mine. Când am avut nevoie, legitim, pe corecte de ajutor de bun simț pentru că nu era corect ce se întâmpla, pentru că nici nu era adevărat ce se spunea, nu a sărit nimeni. Deci, pentru mine, Badea, nu a sărit nimeni. Ca atare, am învățat multe lucruri în viață. Am pornit cu niște setări foarte greșite, din punctul meu de vedere. Sigur, unui copil nu poți să-i spui că, de fapt, lumea nu e aia cu Moș Crăciun, îl lași în treaba lui. După care, o ia prin fometru. O dată, de două ori, de o sută de ori. Eu a trebuit să o iau de un milion de ori, învăț mai greu. Mie, Badea, când am fost în situații absolut nedrepte, incorecte, la care oameni pur și simplu revoltați, doar pentru că intrau în contact cu ceva revoltător, puteau să se manifeste. Nu s-a manifestat nimeni.

[citeste si]

Nici dl ăsta Bogdan Cristache, eu când am avut probleme nu a sărit Bogdan Cristache să zică: `Băi, nu-l cunosc pe băiatul ăsta, băi, dar nu se poate așa ceva`. Ca atare, nu am niciun interes să ajut pe nimeni. Eu, când văd mizerii, mă revolt și, ca atare, zic. Din ce a scris omul ăsta aici, din felul în care a scris, cum a pus problema, eu nu cred că e interlop. Dvs. ce ziceți, e interlop? Doar pentru că a făcut lupte greco-romane și e cât ușa hambarului?” a subliniat Mircea Badea, în emisiunea sa. 

Jurnalistul a continuat: ”E foarte bună și corectă afirmația acestui domn Cristache: `la soare nu voi mai sta niciodată pentru a putea fi modelul arian`. Le-a dat-o rău aici, pe bază de nazism rasist, ceva horror, dar corect. Când îl protejezi pe unul, nu contează că tu ești de la firma de securitate, trebuie să fii un așchilopat, cu pistrui, cu dioptrii uriașe, să te ia vântul pe sus și să te ancorezi de umbrelă, ca să nu suspine marii jurnaliști din România. E absolut incorect ce a făcut media din România”. 

În concluzie, el s-a arătat dezgustat de etichetele pe care le aruncă unii motivați de interesele politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel