Mircea Badea, despre Sebastian Ghiță: ”Pe plan emoțional, îl urăsc”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit , luni, în emisiunea ”În Gura Presei”, despre Ghiță. Acesta a spus că, din punct de vedere emoțional, îl urăște pe Sebastian Ghiță.

”Pe plan emoțional îl urăsc și vreau să i se întâmple multe rele. El a fost parte a unui sistem foarte jegos. Dacă ar fi putut, ne-ar fi omorât pe noi ăștia de la Antena 3. Și pe noi și domnul Voiculescu Dan. Ne-a făcut mult rău. Ca atare, ne-ai făcut rău, mori în chinuri, ca raport emoțional. Nu că vreau să blestem, dar să dea Dumnezeu și Maica Domnului...O spun cu multă intensitate, îl urăsc din ficați pe domnul Ghiță și pe tot sistemul lui jegos, securist din care a făcut parte” a spus Mircea Badea.

Acesta a continuat: ”Când niște nenorociți care voiau să-ți ia gâtul, când se ceartă între ei, e bine să prioritizezi. Dacă se luptă între ei, care aș vrea să fie primul? În cazul meu, sigur că Băsescu. În mod evident, pentru că are protection, ca atare e greu de crezut că I se întâmplă ceva pe partea de justiție. Pe primul loc ar fi Băsescu. Pe locul imediat următor, Coldea și Kovesi...Dacă Kovesi ar fi într-un război pe viață și pe moarte cu Coldea, aș ține cu Coldea”.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel