Mircea Badea, despre Coldea: Era anchetat penal dacă am avea Președinte, dar n-avem

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea consideră că este absolut inadmisibil ca Florian Coldea să fie încă în funcție, în contextul dezvăluirilor care au plecat de la fostul deputat Sebastian Ghiță, informează Antena 3.

”Domnia sa poate fi urmărit penal pentru luare de mită, există suspiciuni rezonabile. Domnul Coldea a fost în vacanțe de lux plătite de inculpatul, acum fugar, Sebastian Ghiță care, la datele respective, era contractor cu SRI-ul pe care îl conducea Coldea”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Realizatorul TV a arătat că generalul SRI Florian Coldea ar trebui anchetat pentru luare de mită și, în anumite situații, pentru conflict de interese.

”Știți câtă pârnaie a luat Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie? A luat un an de închisoare cu suspendare. Știți pentru ce? A luat pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, fiind acuzată că își angaja mama la biroul parlamentar. (...) Noi dacă am avea Președinte, dar n-avem, la ora asta Coldea era suspendat și supus unei anchete penale”, a adăugat Mircea Badea, potrivit Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel