Mircea Badea, decizie despre referendum familie. Cine și cum l-a determinat să voteze

Mircea Badea a declarat, la emisiunea Sinteza Zilei, de pe Antena 3, că, după ce a văzut propaganda #rezist pentru boicotarea Referendumului pentru familie, dar și declarațiile lui Frans Timmermans, a decis să meargă la referendum și să voteze Da. 

"Eu sunt convins că în România se va face o lege a parteneriatului civil. Nu rezonez nici cu mesajele despre valorile strămoșești, nici cu cele din clipul care îndeamnă la boicot. Dar am fost agresat absolut insuportabil cu tot felul de invective, de la denumirea Coaliției pentru Familie drept CoalISIS și tot felul de jigniri, și de multe ori cu cuvântul "boicot". Și așa a început să mă intereseze referendumul. Și am zis că ma duc la vot doar ca să le stric ăstora boicotul.

După ce l-am văzut pe domnul Timmermans în seara asta, am un nou scop în viață. Mă duc la referendum și votez Da. Eu nu am nicio problemă cu nimeni pe aceste teme dar cu #rezist și cu Timmermans am un scop în viață. Am văzut cum după ce a zis multe monstruozități, Timmermans a zis că își exprimă speranța că în România se va întâmpla ca în țara sa. Uite, te anunț că nu se va întâmpla. Referendumul va trece, va fi validat și procentul în defavoarea speranțelor lui Timmermans va fi de 98% și atunci o să mă simt și eu bine", a spus Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel