Mircea Badea: Ce le-a făcut Toader mi s-a părut cel mai TARE

Mircea Badea
Mircea Badea

Mihai Gâdea i-a întrebat pe invitați care este cel mai bun lucru care s-a întâmplat pe scena politică pe parcursul zilei de duminică. 

Mircea Badea a vrut să răspundă primul la întrebarea adresată de Mihai Gâdea. Realizatorul Antena 3 spune că mesajul lui Tudorel Toader pentru jurnaliști i s-a părut cel mai tare lucru de astăzi. 

"Vreau eu să răspund primul la întrebarea aceasta. Cel mai bun lucru mi s-a părut că Tudorel Toader i-a chemat pe ziariști la ora 6:30 dimineața la Ministerul Justiției. Mi s-a părut suprem, ați văzut acei jurnaliști agresivi. Deci, ei sunt așteptați mâine dimineață la acea oră la Ministerul Justiției. Asta mi s-a părut de departe cea mai tare de azi," a spus Mircea Badea. 

Reamintim că Tudorel Toader a fost așteptat de reporteri după încheierea ședinței de Consiliu Național a PSD, acolo unde a fost întrebat pe tema amnistiei și grațierii dar și pe cea a plângerii de înaltă trădare pe care Liviu Dragnea a cerut-o în discurs. A fost momentul în care Tudorel Toader a spus că va răspunde tuturor întrebărilor luni, de la ora 6:30 dimineața, la Ministerul Justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel