Mircea Badea, amendat cu 10.000 de lei. Vezi motivul

Consiliul Național al Audiovizualului a amendat postul Radio Zu cu 10.000 de lei, pentru două ediții ale emisiunii pe care o face Mircea Badea.

În ediţia din 16 decembrie, Mircea Badea a comentat intervenţia telefonică a unui ascultător, care discuta despre respectarea regulilor de circulaţie în România. Mircea Badea a spus că ascultătorul respectiv este "prost", întrucât spune că este bine să respecţi regulile de circulaţie, chiar dacă asta implică să faci 12 ore de la Bucureşti la Cluj. Mircea Badea a făcut aceste comentarii plecând de la ideea că, pentru a respecta viteza legală, trebuie să ţi se creeze cadrul pentru a o respecta, scrie romaniatv.net.

Pe de altă parte, în ediţia din 20 februarie, Mircea Badea a comentat intervenţia telefonică a unei ascultătoare, care l-a întrebat pe acesta care este motivul pentru care Crin Antonescu nu mai are acces la Antena 3. Mircea Badea a spus, printre altele, că Antonescu a avut multe intervenţii telefonice în emisiuni ale Antena 3. După încheierea discuţiei cu ascultătoarea respectivă, la un moment dat, Badea a folosit un limbaj care a fost considerat înjurătură de mai mulţi membri ai CNA. În aceeaşi emisiune, Mircea Badea a folosit cuvinte precum "retardată", "bou", "cretin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel