Mircea Badea a EXPLODAT pe Instagram. REVOLTĂ: E CLAR. Nu sunt proști. Sunt ticăloși

Mircea Badea a reacționat dur pe rețelele de socializare, la adresa presei care i-a răstălmăcit afirmațiile din emisiune. 

Realizatorul TV Mircea Badea a explodat pe rețelele de socializare, la adresa colegilor din presă, după ce i-ar fi răstălmăcit afirmațiile ironice din emisiunea de aseară, la adresa autorităților din România. 

"Că unii din "presă" sunt proști de băune, e clar. La fel de clar însă: sunt și destui ticăloși printre ei", a scris Mircea Badea pe pagina de Instagram, alături de videoclipul postat, ca revoltă la adresa celor ce au interpretat greșit ironiile sale din emisiunea de aseară. 

Cum explică Mircea Badea afirmațiile ironice înțelese greșit de presă

"Văzând felul oribil în care așa zisa presă mi-a răstălmăcit afirmațiile de aseară, evident ironice, trebuie să revin cu niște precizări scurte. Nu, nu sunt în război cu Dorian Popa, abia știu cine e Dorian Popa. Nu, nu doresc să fie arestat Dorian Popa. Doamne Ferește! Afirmațiile mele de aseară erau ironice la adresa autorităților și a presei care le pupă în fund, în mod evident. Autoritățile din România au ales să trateze pandemia cu totul și cu totul altfel decât o face altă lume civilizată, am fost ironic cu privire la asta. Atâta tot! Repet, afirmațiile mele erau ironice la adresa autorităților și a presei care le pupă în fund", a spus el în videoclip.

"Încep să cred că ăștia care inversează sensul afirmațiilor mele ironice de aseară nu sunt proști. Sunt ticăloși", "Mesajul meu a fost evident unul ironic, deși, iată, prea subtil pentru unii. Mi-ați face o mare favoare dacă nu m-ați mai "cita"", au fost alte două mesaje ale realizatorului TV. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ca unii din "presa" sint prosti de baune, e clar. La fel de clar insa: sunt si destui ticalosi printre ei. @eusuntdorian

O postare distribuită de @ mirceabadeareal pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel