Mircea Badea, reacție la gestul extrem al lui Dide

Protestatari
Protestatari

Mircea Badea a reacționat dur imediat după ce protestatarul Dide din mișcarea Rezist s-a legat cu un lanț de gardul Guvernului și a sugerat că și-ar putea da foc.

”Hai, coa*e, baga! Nu-i lasa pe penali sa te opreasca! Baga mare! :))))”, a scris Badea pe Facebook.

Bărbatul care a protestat joi, legat de gardul Guvernului, pentru ca Executivul să nu adopte o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea, a fost ridicat de jandarmi.

Înainte de începerea şedinţei Executivului, programată pentru ora 13,00, Dide s-a legat de picior cu un lanţ de ancoră de gardul care împrejmuieşte clădirea Palatului Victoria, pe latura dinspre bulevardul Iancu de Hunedoara, şi a ţinut în mâinile pe care şi le-a prins într-o pereche de cătuşe un bidon cu benzină.

La faţa locului au intervenit 10 jandarmi, care le-au cerut jurnaliştilor să se îndepărteze de gard pentru a crea un spaţiu de protecţie.

În curtea Guvernului a fost adusă şi o autospecială pentru descarcerare.

Unul dintre jandarmi a profitat de un moment de neatenţie şi a smuls bidonul cu benzină din mâinile protestatarului, însă o parte din lichid s-a vărsat pe hainele acestuia. Ulterior, forţele de ordine au tăiat lanţul cu care era legat de gard bărbatul, l-au imobilizat şi l-au urcat într-o maşină a Jandarmeriei.

La scurt timp, un alt cetăţean s-a legat cu cătuşele de un indicator de circulaţie de pe trotuarul din faţa Guvernului, anunţând că face acest lucru în semn de protest faţă de faptul că în urmă cu două zile a fost dus la secţie după ce a manifestat în Piaţa Victoriei. Şi acest bărbat a fost ridicat de jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel