Ministrul Justiției, despre noul dosar al Elenei Udrea și ofensiva DNA - Exclusiv

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a fost întrebat miercuri, la DCNews Live, despre noile acuzații pe care DNA i le aduce deputatei Elena Udrea și despre ofensiva pe care procurorii anticorupție o duc în România în ultimii doi ani.

Analistul politic Bogdan Chirieac a invocat noul dosar pe care DNA i l-a deschis Elenei Udrea și l-a întrebat pe ministrul Justiției: ”Ce să înțelegem din această ofensivă a DNA fără precedent, într-o țară europeană, din ultimii doi ani de zile? Suntem mai corupți decât alte state? Se face o curățenie generalizată, despre care se tot vorbește, iar justiția și-a asumat acest lucru? Cum să înțelegem toate lucrurile care se petrec acum?”

[citeste si]

”Cred că ar trebui să privim lucrurile și din perspectiva eficienței luptei împotriva corupției. Aș putea spune, fără nici un fel de greșeală, că suntem, în ultimii ani de zile, mult mai eficienți în lupta împotriva corupției, iar acest lucru se vede în plan intern, se vede în creșterea încrederii opiniei publice în justiție, se vede în evaluările făcute de partenerii europeni. 

Sigur, neprieteni ai României ar putea folosi lupta împotriva corupției împotriva României, arătând că România este un stat mai corupt decât alte state. Există corupție în România. Există corupție în toate statele lumii. Dacă vrem să spunem fără nici un fel de teamă de a greși, lupta împotriva corupției în România poate fi dată ca exemplu multor state europene.

Bun, riscăm să devenim până la urmă victimele propriului nostru succes. Avem rezultate în lupta împotriva corupției și alții care arată cu degetul că suntem un stat corupt”, a comentat Robert Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel