Ministerul Turismului, hartă interactivă cu atracțiile României

Ministerul Turismului pregătește un nou proiect prin care să aducă vizibilitate atracțiilor din România. 

Ministerul Turismului, în parteneriat cu Ministerul Turismului din Israel, a organizat un Seminar, care are loc astăzi și mâine, pe tema turismului digital. Una dintre inițiativele oficialilor români este de a crea o hatră interactivă care să includă toate atracțiile turstice din România.

"Pentru a deveni competitivi pe acest sector, Ministerul Turismului din România intenționează ca, până la începutul anului viitor, toate atracțiile turistice să fie incluse într-o hartă interactivă pe care turiștii să o poată accesa de oriunde din lume. Prin intermediul acestei aplicații, toți cei care vor să viziteze România vor putea să își planifice călătoria în țara noastră pe diferite forme de turism sau pe categorii de atracții turistice." comunică ministerul.

Vom avea un nou clip de promovare turistică

De asemenea, România va avea un nou clip de promovare turistică în care vor fi incluse toate formele de turism la care țara noastră este competitivă, videoclip care va fi folosit în campaniile de promovare online.

Seminarul organizat la sediul Ministerului Turismului se adresează atât reprezentanților autorităților centrale dar și cei ai autorităților locale și reprezentanților Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel