EXCLUSIV  Mii de morți anual în România. Titi Aur: Unde se produc cele mai grave accidente - video

Scutaru Cristina / 20 ian 2019 / 16:27 Salveaza PDF Comentarii
accident mașină
Descriere foto: accident mașină

În România, mor anual 2000 de oameni în accidente rutiere. Suntem pe primul loc în topul morții când vine vorba despre condus.

Titi Aur, unul dintre cei mai cunoscuți piloți din România, a spus, în cadrul unui interviu la DC News, unde au loc cele mai multe accidente rutiere. 

"Marea problemă a șoferului din România este faptul că nu e suficient de pregătit să înțeleagă ce i se poate întâmpla. Nu crede că i se poate întâmpla ceva pentru că este de părere că știe o mulțime de lucruri. În presă, sunt prezentați mai degrabă teribiliștii care provoacă accidente, cazurile spectaculoase, dar marea majoritate a accidentelor, peste 80 -85% dintre accidentele cu morți și răniți, sunt produse de șoferi care conduc normal și care nu au avut antecedente.

Sunt oameni care pățesc pentru prima oară ceva, iar acel ceva devine foarte grav. Accidentele foarte grave se întâmplă în lucruri cunoscute, pe drumul de la serviciu - acasă sau pe drumurile unde faci naveta de obicei pentru că acolo ești cel mai deconectat.

Când apare acel ceva neprevăzut, atunci apare accidentul grav”, a spus Titi Aur la DC News.

Urmăriți interviul:

 

2.000 de oameni mor în accidente rutiere în România, în fiecare an. Statistica ne plasează în topul negativ al Uniunii Europene la acest capitol, dar și în privința numărului mare de persoane rănite. Asta trage un semnal de alarmă cu privire la gradul ridicat de nesiguranță rutieră.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Anvelope de iarnă, păcăleală. Titi Aur dezvăluie secretul: E un COD


EXCLUSIV Titi Aur: Ce să faci când derapezi. Frâna, PERICULOASĂ! Ponturi, cum să scapi din situația de pericol
Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25