Mihail Kasianov, primul premier al lui Putin, spune că Moscova s-a aflat în spatele atacului cu dronă de la Kremlin

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Mihail Kasianov, premier al Federației Ruse între 2000 și 2004, spune că atacul cu drone asupra Kremlinului a fost orchestrat de Moscova.

Primul prim-ministru al lui Vladimir Putin, Mihail Kasianov, a spus că e de părere că tentativa de atac asupra Kremlinului a fost o „operațiune înscenată”, conform Sky News.

Kasianov a spus că Rusia a organizat atacul pentru a încuraja mai mulți oameni să se alăture armatei țării.

„Putin are nevoie de asta înainte de Ziua Victoriei”, a spus Kasianov, referindu-se la comemorarea anuală a Rusiei a victoriei sale împotriva Germaniei în al Doilea Război Mondial.

Kasianov a părăsit Rusia anul trecut și este acum extrem de critic față de acțiunile Kremlinului în Ucraina, în ciuda faptului că a lucrat cândva îndeaproape cu Putin.

El a spus că este interesant faptul că Moscova este dispusă să dea vina pe Ucraina pentru presupusul atac cu drone, deoarece a fost o recunoaștere a faptului că dronele ucrainene ar putea ajunge până la Kremlin.

De asemenea, Kasianov a avertizat că ar trebui să ne „aşteptăm la ceva mai mult” de la Moscova în zilele următoare, cum ar fi o altă provocare.

În noaptea de marți spre miercuri, două drone au ajuns deasupra Kremlinului și au explodat. Kremlinul a precizat miercuri că viața președintelui Putin nu a fost pusă în pericol de atac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel