Mihail Boldea poate fi cercetat în libertate, a decis Curtea de Apel Iași

Fostul deputat PDL, Mihail Boldea, acuzat de fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro, va fi cercetat în libertate, au decis, joi, magistrații Curții  de Apel Iaşi. Este  a treia oară când instanţa ieşeană decide acest lucru, în primele două cazuri recursul procurorilor DIICOT fiind acceptat de instanţa supremă.

"Este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, primele două decizii fiind luate tot de Curtea de Apel din Iaşi, care astfel îşi manifestă consecvenţa. Clientul meu este în stare de arest preventiv de un an şi patru luni, adică de prea mult timp, a contat probabil şi acest lucru", a declarat, pentru Mediafax, Alexandru Chiciu, avocatul lui Mihail Boldea.

 Decizia instanţei nu este definitvă, procurorii DIICOT formulând deja recurs, care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astfel, fostul deputat Mihail Boldea rămâne în arest până când ICCJ va judeca recursul procurorilor.

Mihail Boldea a fost trimis în judecată, în stare de arest, la sfârşitul lunii iunie 2012, de către procurorii DIICOT - Serviciu Teritorial Galaţi, pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro. Alături de Boldea, în dosar sunt judecate 18 persoane, acuzate de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel