Tudose, despre podul peste Dunăre: Nu toată lumea e fericită

croaziera
croaziera

Fostul premier Mihai Tudose a declarat joi, într-o conferinţă de presă organizată la Brăila, referitor la recentele declaraţii privind construcţia podului peste Dunăre, că proiectul este în termen cu depunerea hârtiile la Bruxelles.

'Am auzit o mulţime de speculaţii că podul nu se mai face, legate de declaraţia doamnei comisar european Corina Creţu, că nu s-au depus hârtiile încă la Bruxelles. Hârtiile sunt încă în termen, doamna comisar a atras atenţia să nu ieşim din termen. Nu se va ieşi din termen. Suntem în termen, banii există pentru construcţia podului. Deci podul se va face. Evident că nu toată lumea e fericită, adversari politici sau alţii care aveau alte interese economice, dar în pofida acestor lucruri, podul se va face', a afirmat Tudose.

Proiectul, gata înainte de termen

Mihai Tudose a întârit cele spuse prin faptul că proiectul va fi gata cu o jumătate de an înainte şi va fi depus spre validare la Ministerul Transporturilor. 'Mai mult, cei care s-au angajat la construcţie, având tipul de contract pe proiectare şi execuţie, au avut la dispoziţie un an pentru proiectare şi trei ani pentru execuţie. Domniile lor trebuiau ca, până în februarie 2019, să termine proiectul. Înţeleg că îl termină până la sfârşitul lunii septembrie anul acesta şi deja îl depun pentru validare la Ministerul Transporturilor. În paralel, la picioarele podului au început o mulţime de alte activităţi, de descărcare arheologică, de autorizaţii, aprobări, lucruri care sunt în curs', a completat Tudose

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel