Mihai Trăistariu își caută nepoata dispărută de trei ani: Sora mea e îngrozită. Nu a vrut să facem publică povestea

Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu
Sursa foto: Facebook Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu își caută nepoata, care a dispărut fără urme în America. 

Mihai Trăistariu și familia sa trec printr-o adevărată dramă de trei ani de zile, de când fata surorii artistului a dispărut fără urmă. Aceasta se afla în America, în momentul în care părinții nu au mai primit niciun semn de la ea. În exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a explicat care este exact situația actuală și ce ipoteze iau în calcul.

"Sora mea e profesoară de matematică, soțul ei e profesor universitar de matematică și au doi copii: Raluca și Matei. Fata a făcut tot ce se poate cu matematica, s-a dus apoi în Germania la studii, apoi masterul l-a făcut în America. Fratele ei a rămas în Iași, la facultatea de fizică. Sunt foarte deștepți copiii, cuminți și educați.", a spus Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Raluca Havârneanu a rupt legătura cu familia ei acum 3 ani

"Acum 3 ani, Raluca a dispărut, iar mama ei e îngrozită, pentru că nu poate să înțeleagă ce s-a întâmplat. Ea chiar dacă nu s-a mai întors acasă, de când a plecat, ținea legătura mereu cu familia. De 3 ani, s-a rupt această legătură. Chiar dimineață am vorbit cu sora mea și e îngrozită. Ea nu a vrut să facem publică povestea, dar eu am început să spun prin presă, pe la televizor și i-am spus: Au trecut 3 ani. Tu nu vrei să știi dacă e moartă sau vie? Nu mai poate dormi săraca, este într-o depresie cruntă. Dacă înainte vorbeau prin mesaje, acum Raluca nu mai dă nici seen pe nicio rețea socială.", a mai dezvăluit acesta.

Fata era căsătorită cu un american

Raluca era și căsătorită cu un american, însă după 6 luni aceștia divorțaseră. Fata nu a dat vestea familiei, mama sa descoperind acest lucru abia la vizita pe care a făcut-o în America, în căutarea ei.

"Ea s-a măritat prin 2018 cu un american, iar după 6 luni au divorțat. Avem mai multe variante: ori după divorț a făcut o depresie și nu mai vrea să audă de nimeni, ori a pățit ceva mai grav și e sechestrată, răpită, ori, în cel mai rău caz, este moartă. Până la 30 de ani, între ea și sora mea a fost o relație foarte bună, își vorbeau foarte frumos, i-au plătit toate studiile în străinătate, care au avut costuri foarte mari, i-au trecut casa pe numele ei", a mai dezvăluit Mihai Trăistariu.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel