Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite: S-a plans. S-a țipat

Rodica Mitu / 21 aug 2018 / 17:48 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cel de-al optulea sezon X Factor, care va avea premiera la Antena 1, duminică, 26 august, de la ora 20.00, vine cu o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați și prezentatori. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Una dintre noutățile acestui sezon o reprezintă chiar caravana X Factor. Dacă până acum, echipa X Factor mergea prin țară să descopere concurenţi cu factorul X, de data aceasta lucrurile se întâmplã cu totul şi cu totul altfel. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin se întâlnesc cu concurenții care au venit în faţa juriului pentru a-şi testa factorul X tocmai pentru a-i cunoaște mai bine, în mediul lor, acasă la ei.

Călătoria celor doi prezentatori împreună cu echipa X Factor a fost una în care s-au trăit cele mai diverse experiențe, unele dintre ele cu adevărat inedite.

"În această caravană s-au salvat căței, eu m-am indrăgostit, s-a plâns, s-a râs, s-a țipat,s-a ajuns la paroxism. În 4000 de km am avut timp să trecem prin toate stările posibile", mărturisește Vlad Drăgulin.

Premieră

Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon "X Factor", ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26