Mihaela Rădulescu, poze goală, la 52 de ani: Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo (FOTO)

Sursa foto: Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg
Sursa foto: Facebook Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu a pozat goală într-un pictorial exploziv. La 52 de ani, vedeta trăiește liber, fără să îi pese de ce zice lumea. 

"Când am descoperit ce tare e să fii TU însăți, am început să fiu un om LIBER, o femeie care a aflat cine e și ce vrea. Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea ”da ce-o să zică lumea?”, știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți. În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea. Sărbătorim, cu acest shooting, două decenii de colaborare cu fotograful meu preferat, Marius Bărăgan, cu care am făcut și primul nud artistic din viața mea.

Vezi AICI foto.

"M-am dezbrăcat cu bucurie"

Nimic gen Playboy, ci doar nuditatea aia expresivă și… controversată, cum îi șade bine oricărui demers artistic. Și mie. (zâmbește) Nudul de acum 20 de ani a fost un mega boom de presă, iar condiția cu care am acceptat ideea a fost de a dona încasările copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței. Cu alte cuvinte, m-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta, oricâte critici mă vor pune la zid. Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo, privind la toți cei care se agitau împotriva mea. Face parte din decorul meseriei mele.

"Nudul de acum e despre lupta cu o mentalitate prăfuită"

Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți", a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel