Microbuz plin cu pasageri, lovit grav de un TIR: Nu s-a mai putut face nimic

 Ambulanta
Ambulanta

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Arad. Un tir și un microbuz cu pasageri s-au ciocnit violent. În urma accidentului, un om a murit, iar alte trei persoane sunt încarcerate.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat că accidentul s-a produs după ce un TIR a derapat, pentru că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed, iar conducătorul unui microbuz cu pasageri nu a putut evita impactul cu remorca, care a intrat pe banda sa de mers. 

În urma coliziunii, 13 persoane din cele 16 aflate în microbuz au fost rănite, şoferul şi un alt pasager fiind încarceraţi. Şoferul a fost extras decedat de către pompieri. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, cei 12 pasageri răniţi, toţi muncitori care mergeau la o fabrică din Arad, au de la traumatisme uşoare la fracturi şi leziuni interne, ei fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu patru autospeciale SMURD şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Traficul rutier a fost complet blocat în zona accidentului aproximativ 30 de minute, ulterior fiind reluat pe o bandă din cele două ale drumului. Poliţiştii estimează că circulaţia va reveni la condiţii normale în jurul orei 9,00.

Știrea inițială

Accidentul s-a petrecut pe DN7, Arad-Deva, în zona localității Lipova. Un microbuz cu pasageri s-a izbit violent de un tir. În microbuz se aflau 16 persoane, 4 dintre ele au rămas încarcerate, iar la sosirea echipajelor de ajutor, două dintre ele erau inconștiente.

În urmă cu puțin timp, a fost declarat decesul șoferului microbuzului, un bărbat în vârstă de 68 de ani, alte trei persoane se află în stare gravă.

Polițiștii au deschis un dosar penal și se află la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel