Microbuz blindat cu ţigarete de contrabandă, descoperit la Stânca

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Topi Pigula de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Topi Pigula de la Pixabay

Un microbuz blindat cu țigarete de contrabandă a fost descoperit de polițiștii de frontieră, la Stânca.

Poliţiştii de frontieră din zona Stânca au descoperit 25.000 ţigarete de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 6.100 de lei, ascunse într-un microbuz, pe care un moldovean a încercat să le introducă în țară, cu scopul comercializării pe piața neagră, informează Serviciul Teritorial de Poliție de Frontieră (STPF) din Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

Descoperirea a fost făcută miercuri, în jurul orei 12:30, când bărbatul, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, într-un microbuz înmatriculat în România, cursă regulată Chişinău-Suceava.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, sub scaunele pasagerilor şi în podeaua microbuzului, cantitatea de 25.000 de ţigarete (1.250 de pachete), cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării, în vederea continuării cercetărilor, a întregii cantități de bunuri descoperite, în valoare totală de aproximativ 6.100 de lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000  de lei.  Totodată, a fost aplicată măsura de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de cinci ani”, arată reprezentanții STPF Botoșani.

Vezi FOTO pe stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel