Messi, declarație SURPRIZĂ pentru fanii echipei Betis Sevilla

Messi a marcat un hat-trick împotriva lui Betis în victoria Barcelonei cu 4-1 pe Benito Villamarín, iar fanii echipei gazdă l-au ovaționat în picioare după al treilea gol.

Lionel Messi a făcut câteva declarații după victoria Barcelonei în fața lui Real Betis, duminică seară. A marcat un hat-trick, al patrulea în acest sezon și cel de-al 33-lea în La Liga, dar a fost al treilea care a impresionant, remarcă As, cotidianul spaniol. Iar fanii Real Betis Sevilla veniți pe stadionul Benito Villamarin l-au aplaudat.

Argentinianul l-a învins pe portarul Pau Lopez dintr-un unghi aproape imposibil și fanii echipei gazdă l-au aplaudat instantaneu pe Messi pentru 'geniul' de care a dat dovadă, remarcă jurnaliștii spanioli.

Mesi a reacționat surprinzător după meci, declarând că: "Nu imi amintesc să mai fi fost aplaudat până acum pentru un gol chiar de fanii echipei rivale", a declarat el pentru Movistar.

El a fost întrebat dacă a mai realizat vreodată un gol atât de frumos, iar el a răspuns: "Nu stiu, am avut noroc că au intrat în plasă, dar peste toate, am obținut cele trei puncte. Știam că este o oportunitate să punem o distanță între noi și Atletico și nu puteam să dăm greș”.

Argentinianul a marcat de trei ori in victoria de la Sevilla, însă ultima reușită a partidei a ridicat întreg stadionul în picioare. Fanii lui Betis l-au aplaudat pe argentinian și s-au alăturat fanilor catalni, strigând alături de aceștia: "Messi, Messi, Messi".

Citește și:

Atletico Madrid. Diego Simeone, decizie după eliminarea echipei sale

Liga Campionilor. BARCELONA - LYON Rezultat final

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel