Mesajul transmis de tatăl unuia din patronii Colectiv

Primii pe lista vinovăţiei publice pentru tragedia din Colectiv se află Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, cei trei acționari ai clubului bucureștean, care au fost reţinuţi de procurori, luni noaptea. Tatăl unuia dintre ei a postat în mediul online un mesaj în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Pentru că cei trei patroni nu au făcut nicio declaraţie publică, ei au fost acuzaţi că s-au dovedit a fi "insensibili" la drama naţională din aceste zile. Totuşi, un mesaj postat sâmbătă spre duminică noaptea în mediul online de tatăl acţionarului principal Alin Anastasescu poate introduce o "nuanţă" în această discuţie, scrie B1 TV.

"Sunt tatăl unuia din patroni, condoleanţe pentru cei morţi îmi pare f.. rău din suflet pentru ei dar şi pentru familia mea, suntem oameni decenţi, cu venituri modeste şi trăiam aşa cum eram liniştiţi acum suntem terminaţi, gândiţi-vă că aveţi şi voi copii iar fiul meu nu a făcut nimic cu intenţie", a scris tatăl lui Alin Anastasescu, în noaptea de vineri spre duminică. 

În cursul zilei de luni, înainte ca fiul său să fie reținut, tatăl lui Alin mărturisea că se așteaptă ca fiul său să primească o sentință grea. "Alin nu mai sta aici de mult, vine rar pe acasa. Prezint condoleante victimelor, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Imi vine sa plang si acum... O sa ma astept la o pedeapsa foarte grea, sunt constient si e pacat la 28 de ani sa ti-o iei asa, aiurea. Sala pentru eveniment... atunci a fost inchiriata.

Drama parintilor, la asta nu se gandeste nimeni, drama parintilor celor care vor fi condamnati. Am zis ca vai de capul nostru, ce drama ne-a apasat", a mărturisit tatal lui Alin Anastasescu, potrivit wowbiz.ro.

Alin Anastasescu este principalul acționat al firmei Colectiv Club SRL, care deține și clubul în care, vineri noaptea, s-a declanșat un incendiu puternic care a dus la moartea a 32 de persoane și rănirea altor 146.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel