Urmărește emisiunea live


Mesaj pentru Drulă privind iluminarea Podului Anghel Saligny. „Nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR SA”

Grupul Grampet apelează la ministrul Transporturilor pentru a facilita comunicarea cu CFR SA în legătură cu iluminarea Podului Anghel Saligny.

Cel mai mare grup de companii feroviare private cu acționariat românesc i-a adresat o scrisoare ministrului Cătălin Drulă pentru a găsi o soluție privind iluminarea celebrului pod dintre județele Călărași și Constanța. 

„Domnule Ministru Cătălin Drulă, având în vedere că Uniunea Europeană celebrează în 2021 «Anul Feroviar European», Grupul GRAMPET își dorește să finanțeze un proiect de iluminat care să pună în valoare Podul Anghel Saligny, această capodoperă și emblemă de inginerie și infrastructură românească”, se arată în partea de început a mesajului.

Nu se poate avea o comunicare reală cu CFR SA, acuză Grampet

„În acest sens, ne-am adresat companiei CFR SA pentru a obține un Acord de Principiu care să permită echipei noastre de arhitecți și proiectanți să propună câteva variante. De mai bine de 6 luni nu reușim să avem o comunicare reală cu CFR SA, care să ajute acest proiect să avanseze până la stadiul în care să înțelegem dacă este sau nu fezabil. Chiar și cea mai simplă întrebare primește foarte greu răspuns din partea reprezentanților CFR SA”, continuă mesajul grupului feroviar.

„Având convingerea că dumneavoastră înțelegeți valoarea unei astfel de inițiative, vă adresăm rugamintea de a ne susține în acest demers, în condițiile în care efortul logistic și financiar va fi acoperit integral de Grupul GRAMPET”, se arată în finalul mesajului pentru Drulă.

Premierul Florin Cîțu a confirmat faptul că de la Ministerul Transporturilor vor fi luați bani în urma execuției bugetare

Premierul Florin Cîțu a confirmat faptul că de la Ministerul Transporturilor vor fi luați bani în urma rectificării bugetare, nu vor fi dați. Declarații au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă. 

„În primul rând, la Ministerul Transporturilor, nu aș vrea să vorbim despre aceste cifre, că nu le vom spune public pentru că încă le discutăm, dar la Ministerul Transporturilor se iau bani, nu se dau, în urma execuției bugetare. În Ministerul Finanțelor avem cotizația la Uniunea Europeană, ajutoare de stat, dobânzi.",  a spus Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel