Meryem, 4 iulie 2018. Premieră la Kanal D

TV
TV

Serialul Meryem începe miercuri, 4 iulie, la ora 20:00, la Kanal D.

Așadar, miercuri, 4 iulie, de la ora 20:00, Kanal D începe difuzarea unei noi povești captivante despre iubire necondiționată, sacrificiu, rătăciri și regăsiri, serialului turcesc Meryem. Personaj feminin central al producției, Meryem este o femeie aparent fragilă, care are însă puterea extraordinară de a-și asuma o crimă în numele bărbatului iubit.

Viața ei se derulează periculos între două caractere masculine puternice: Oktay – un procuror care ar face orice pentru carieră și influență, și Savas, tânărul care își pierde iubita în teribilul accident și care e hăituit de dorința de răzbunare.

Producția „Dragoste și ură" ajunge la final pe 10 iulie, urmând ca din 16 iulie serialul „Meryem" să fie difuzat de luni până vineri.

Meryem va purta povara păcatelor celor doi bărbați, până în momentul în care dragostea adevărată își face loc în viață acestora.

Ce a zis actrița

„Mi-a plăcut mult ideea de a interpreta acest personaj care luptă cu sine foarte mult. Meryem e o ființă pură, care iubește adevărul, dar care încearcă din răsputeri să îi protejeze pe cei la care ține. De aici vine și conflictul interior, drama ei. Meryem se află într-o continuă luptă cu ea însăși. Iubirea este cea care purifică și care îi conduce pe protagoniști către drumul cel drept", spune Ayca Aysin Turan, tânăra actrița care o interpretează pe Meryem în serial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel