Mercur retrograd. Astrolog: Vă promit că nu mai durează mult

Rodica Mitu / 21 noi 2018 / 16:38 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu (astrolog)
Descriere foto: Daniela Simulescu (astrolog)

Mercur, în această perioadă, mai exact din 16 noiembrie, este retrograd. Daniela Simulescu, astrolog, explică că unele persoane au senzația că „au dat din lac în puț”.

„În ziua când Venus s-a oprit din retrogradare, surpriză - Mercur și-a început retrogradarea. Mai exact pe 16 noiembrie. De aceea, unii dintre voi au senzația că au dat din lac în puț. Vă promit că nu mai durează mult”, a scris astrologul Daniela Simulescu pe contul de Facebook.

„Ce s-a rupt pe Venus retrogradă, rupt trebuia. Dacă ai început o nouă relație pe Venus retrogradă (05 octombrie-16 noiembrie, dar cu influență din 07 august), să nu ai multe așteptări. Cine s-a întors în viața ta pe Venus Rx, nu trebuia reprimit. Doar ți s-a părut că s-a schimbat. În orice caz, veți vedea lucrurile mai clar din 07 ianuarie", precizase anterior astrologul.

Mercur va fi retrograd până pe 6 decembrie. Acesta a venit cu „blocaje, stricăciuni, întârzieri, neînțelegeri în comunicare. Și vestea este că, oricât de mult v-ați străduit să folosiți poleiala, lucrurile ascunse tot vor ieși la iveală", transmite Daniela Simulescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82