Mercur retrograd. Astrolog: Am să vă dau mai multe vești

Rodica Mitu / 17 noi 2018 / 00:01 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu (astrolog)
Descriere foto: Daniela Simulescu (astrolog)

În noaptea aceasta, Mercur începe să retrogradeze. Daniela Simulescu, astrolog, explică ce înseamnă acest lucru.

„Am să vă dau mai multe vești. Toate pot și fi bune și rele”, așa își începe mesajul publicat, vineri seară, pe Facebook astrologul Daniela Simulescu.

Venus și-a oprit astăzi retrogradarea și nu ține cont deloc de faptul că a început și postul. Liber la iubit și păcătuit. Ce s-a rupt pe Venus retrogradă, rupt trebuia. Dacă ai început o nouă relație pe Venus retrogradă (05 octombrie-16 noiembrie, dar cu influență din 07 august), să nu ai multe așteptări. Cine s-a întors în viața ta pe Venus Rx, nu trebuia reprimit. Doar ți s-a părut că s-a schimbat. În orice caz, veți vedea lucrurile mai clar din 07 ianuarie”, precizează astrologul.

Introspecție. Blocaje. Neînțelegeri în comunicare

„Marte, cealaltă planetă importantă care a retrogradat anul ăsta, a ieșit de tot din zona retrogradării. Marte înseamnă energie și acțiune, și tocmai ce a intrat în Pești, iar toate inițiativele noastre vor fi direcționate către suflet, către stat acasă, retragerere, introspecție, consum alcool și alte substanțe, somn, visat.

În noaptea asta, Mercur începe să retrogradeze și o va ține așa până pe 06 decembrie. Știm deja: blocaje, stricăciuni, întârzieri, neînțelegeri în comunicare. Doar că de data asta va retrograda din Săgetător în Scorpion. Și vestea este că, oricât de mult v-ați străduit să folosiți poleiala, lucrurile ascunse tot vor ieși la iveală”, transmite Daniela Simulescu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26