EXCLUSIV  Mercur în Rac. Astrolog Daniela Simulescu: Retrogradarea are un dar fantastic

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, explică la ce să ne așteptăm de la retrogradarea lui Mercur în semnul Racului.

„Începând de astăzi, Mercur se va întoarce, va trece din semnul Leului în cel al Racului, unde își va continua retrogradarea până în data de 1 august. În ultimele zile, cand Mercur retrograd în Leu a făcut careu cu Uranus din Taur, am avut de-a face cu multe izbucniri nervoase, cu nemulțumiri declarate la tot pasul, cu blocaje surprinzătoare ale sistemelor IT sau cu întârzieri neașteptate în călătorii. Retrogradarea în semnul Racului ne face face să fim mai introvertiți. Și să nu spunem exact ce ne deranjează, ci mai degrabă să reproșăm celorlalți tot felul de nimicuri, având impresia ca ei vor înțelege ce ne doare de fapt. De aici vor apărea multe situații de blocaje în comunicare pentru că una vom spune, alta va ajunge la receptor”, a explicat Daniela Simulescu.

„Și de parcă nu ar fi suficient”, continuă astrologul, „Mercur va fi în opoziție cu Saturn (planeta blocajelor), Pluto (planeta transformărilor radicale) și cu Nodul Sud (metehnele). Asta se traduce astfel: vei avea senzația că toată lumea are ceva cu tine, că toți se plâng, comentează, îți scriu mesaje să își dea cu părerea despre diverse situații din viața ta. Tendința de a le lua personal va fi la cote mari, însă te rog să ții cont de faptul că este doar o perioadă în care îți este testată capacitatea de a realiza cine sau ce contează cu adevărat pentru tine”, a precizat Daniela Simulescu.

Mercur retrograd, conjuncție cu Venus din Rac

În zilele următoare, Mercur retrograd va face și o conjuncție cu Venus din Rac, „aspect ce îți va folosi din plin dacă vei participa la un eveniment artistic sau la o reuniune de familie pentru că vei reuși să discuți foarte ușor despre chestiuni creative, dar să și ajuți la aplanarea conflictelor vechi întreținute de persoanele dragi”, punctează astrologul DCNews.

Retrogradarea lui Mercur în Rac mai are un dar fantastic: să dai timpul înapoi, să îți amintești când ai fost implacabil în atitudine și să ierți ceea ce altădată nu ai fi reușit atât de ușor, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel