EXCLUSIV  Mercur în opoziție cu Uranus. Șansă URIAȘĂ după mulți ani. Poți avea o idee genială

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Astrologul Daniela Simulescu avertizează că, în această perioadă, vor ieși la iveală nenumărate secrete, lucruri neștiute sau ascunse intenționat, „pe care nu le putem încadra la „bune" sau „rele", ci mai degrabă la capitolul "cum de am fost atât de orb/surd de nu mi-am dat seama" sau "unde am fost eu până acum?".

„Astăzi ne vom confrunta cu o opoziție între Mercur din Scorpion și Uranus din Taur. Acest aspect de 180° între planeta comunicării și cea a surprizelor ne poate aduce multe vești neașteptate. Mercur tranzitează semnul Scorpionului, ceea ce înseamnă că intuiția muncește din greu și ne trimite tot felul de gânduri și revelații.

Uranus este în Taur și zguduie tot ce credeam de nemișcat. După o perioadă lungă în care nu ai crezut că o situație poate fi și altfel, zilele acestea îți vei da seama cât de mult te-ai înșelat. Ba chiar vei fi obligat să renunți rapid la convingerile din capul tău. Mare atenție că această opoziție va scoate la iveală nenumărate secrete, lucruri neștiute sau ascunse intenționat, pe care nu le putem încadra la „bune" sau „rele", ci mai degrabă la capitolul "cum de am fost atât de orb/surd de nu mi-am dat seama" sau "unde am fost eu până acum?".

Poate că ți-ai dorit ceva foarte mulți ani, iar acum ți se dă o șansă să obții acest ceva. Dar opoziția dintre Mercur și Uranus îți deschide ochii și îți demonstrează că ai avut doar niște așteptări fanteziste.

Nevoia de echilibru în discuțiile cu persoanele apropiate va crește și ne vom chinui în acest sens. Vestea (ne)plăcută este că opoziția ne provoacă și ne face să ne schimbăm stilul de a comunica.

Aveți mare grijă astăzi la tendința de a bârfi sau de a împărtăși secretele altora. Rezultatele faptelor tale vor fi precum un bumerang puternic.

O altă concluzie a acestei opoziții este faptul că vom avea idei geniale, vom găsi soluții noncomformiste, însă toate acestea se vor întâmpla doar atunci când ne va ajunge cuțitul la os și vom trece printr-o criză”, a transmis astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel