Mercur în Leu. Lecția pe care nu trebuie să o uiți. Cum sunt afectate zodiile

Mercur a ieșit din retrogradare, iar până pe 2 septembrie va străbate, pentru a treia oară, gradele 11 - 24 ale zodiei Leului.

Lecția lui Mercur în Leu

Mercur influențează mentalul oamenilor, felul în care ei gândesc și se exprimă. În perioada de retrogradare, taxează toate greșelile pe care oamenii le-au făcut în sfera comunicării. Mercur nu-ți va fi prieten dacă vei continua să dai dovadă de egoism. Scopul suprem este evoluția spirituală, creșterea capacității de a tolera și de a iubi necondiționat.

Mercur în Leu ne face extrem de sensibili la critici. Leul, cea mai mândră zodie din horoscop, cere atenție și respect, iar Mercur în Leu îi împinge pe cei mai puțin evoluați să lupte pentru a fi în centrul atenției. Cei care trăiesc în sferele cu vibrație joasă, cei care se hrănesc cu sentimente negative, dramatizând și manipulând, vor avea tendința să se impună prin forță, însă destinul le va fi potrivnic. La final, măștile vor cădea și adevărul va ieși la suprafață.

Odată ce și-a reluat mersul direct, Mercur în Leu face un unghi de 60 de grade benefic cu Venus în Balanță. Acest aspect ne dă șansă de a rezolva unele conflicte în relația cu partenerul sau cu rudele, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel