Meghan Markle și Harry, căsătorie înainte de nunta oficială. Arhiepiscopul de Canterbury neagă: Aș fi comis un delict grav

Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family

Arhiepiscopul de Canterbury contrazice declaraţiile făcute de Meghan Markle, soţia prinţului Harry, potrivit căreia prelatul englez ar fi celebrat căsătoria lor înainte de nunta oficială.

Arhiepiscopul de Canterbury o contrazice pe Meghan Markle, informează AFP, citată de Agerpres. Prinţul Harry, nepot al reginei Elisabeta a II-a şi fiul cel mic al prinţului Charles, s-a căsătorit cu fosta actriţă americană pe 19 mai 2018 în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost organizată la Castelul Windsor.

Dar, într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey şi difuzat la începutul acestei luni, Meghan a dezvăluit că ea şi soţul ei au schimbat jurămintele de credinţă în privat, în faţa arhiepiscopului Justin Welby, cu trei zile înaintea nunţii lor oficiale.

"Aș fi comis un delict grav"

"Am avut mai multe întâlniri private şi pastorale cu ducele şi ducesa de Sussex înainte de căsătoria lor", a declarat arhiepiscopul de Canterbury pentru cotidianul italian La Repubblica. "Căsătoria legală s-a ţinut sâmbătă, 19 mai. Am semnat certificatul de căsătorie, care este un document legal şi aş fi comis un delict grav dacă l-aş fi semnat ştiind că era fals", a adăugat el.

"Căsătoria legală a avut loc sâmbătă", a insistat el, "dar nu voi dezvălui ce s-a petrecut în timpul celorlalte întâlniri", a mai spus episcopul de Canterbury.

În interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan a făcut următoarea declaraţie: "Cu trei zile înaintea ceremoniei, ne-am căsătorit. Nimeni nu ştie asta. L-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: 'Ascultaţi, acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie făcută doar între noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel