Medicul legist, verdict Chris Cornell

Cântărețul Chris Cornell, găsit mort miercuri într-o cameră de hotel în Detroit după un concert, s-a spânzurat, a confirmat medicul legist.

Medicul legist al comitatului Wayne a efectuat o joi o autopsie și a concluzionat că artistul s-a sinucis prin spânzurare, a raportat un purtător de cuvânt al autorităților medicale, James Martinez, citat de AFP. 

În vârstă de 52 de ani, un pionier al stilului grunge în anii 1990, cu trupa lui Soundgarden, Chris Cornell s-a sinucis după un concert la Teatrul Fox din Detroit, ultima etapă a unui turneu american al Soundgarden, care s-a reformat în 2010. 

Vicky Karayiannis Cornell, soția artistului, a declarat vineri că el nu intenționa să se sinucidă. Potrivit ei, Chris Cornell, care a luptat împotriva depresiei și a drogurilor toată viața înainte de a o abandona acum zece ani, lua Ativan, un medicament prescris împotriva anxietății. 

Ce s-a întâmplat este inexplicabil și sper că și alte teste medicale ne vor da mai multe detalii. Știu că își iubea copiii și nu i-ar fi rănit punându-și capăt zilelor intenționat, a scris ea într-un comunicat. 

Fosta sa soție a observat că artistul nu era în regulă după concert și a cerut securității să îl monitorizeze.

Când am vorbit după concert, am observat că mânca cuvintele, era diferit. După ce mi-a spus că a luat una sau două pastile în plus de Ativan, am contactat securitatea ca să-l monitorizeze, a precizat ea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel