Măști minune! Ingredientele le ai în bucătărie. Vei radia de la prima folosire!

femeie
femeie

Îți prezentăm câteva măști minune care te vor face să rediezi. Ingredientele sunt naturale, așa că nu ai de ce să-ți faci griji! Vei radia de la prima folosire.

Ai nevoie de ingredinte pe care le poți găsi în bucătăria ta. Nu este nevoie de nimic costisitor! Iată ce îți trebuie pentru a avea un chip de porțelan.

Mască cu lămâie și roșii

Măștile pe bază de lămâie și roșii te ajută dacă ai pistrui și pete. Acizii din lămâie îndepărtează celulele moarte, iar la final vei avea pielea catifelată.

Mască cu argilă

Măsca cu argilă este benefică pentru toate tipurile de ten. Argila combinată cu apa sau zeama de lămâie este benefică pentru tenul gras. Se aplică pe toată fața și se lasă să acționeze 10-15 minute. Dacă ai riduri, folosește argila combinată cu avocado. Stimulează producţia de colagen!

Mască cu miere

Mierea ajută la hidratare dacă ai tenul uscat. Se incălzește o linguriță de miere și se aplică pe pielea umeda, se lasă să acționeze zece minute, iar apoi se clătește cu apa călduță.

Mască cu ou

Dacă ai acnee, cel mai bun tratament constă în separerea gălbenușului de albuș. Se bat albușurile până devin spumă, apoi se aplică pe zonele cu probleme și se lasă să acționeze timp de 20 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel