Maşina Anului în Europa. Dacia Sandero nu a ajuns în finală

Dacia Sandero nu a ajuns pe lista finaliștilor care au rămas în cursa pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Cea de-a treia generație, care se va construi, începând de acum, la uzina Renault din Maroc, a fost desemnată Mașina Anului 2021 în România. 

Șapte modele continuă lupta pentru trofeu din care a ieșit Sandero. Este vorba despre Citroen C4, Cupra Formentor, Fiat 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris și Volkswagen ID.3. Toți candidații sunt disponibili pe cel puțin cinci piețe europene, o condiție pentru validarea participării.

Finaliștii au fost aleși de pe o listă de 29 de mașini, în care apărea și numele modelului românesc. Ies astfel din cursă, alături de Dacia, două modele BMW (Seria 2 Gan Coupe și Seria 4), Audi A3, două modele Ford (Explorer și Kuga), două Honda (e și Jazz), reprezentanții Hyundai (i10, i20 și Tucson), Kia Sorento, Mazda MX-30, SUV-urile de la Mercedes-Benz, GLA, GLB și GLS, dar și limuzina Clasa S. Nu au rămas în cursă nici Peugeot 2008, Polestar, Seat Leon, Toyota Mirai și Volkswagen Golf, scrie promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel