Mărturia cutremurătoare a fetei violate până la leșin

Fata în vâstă de 18 ani din Vaslui care a fost violată ore în șir nu și-a putut reveni după coșmarul pe care l-a trăit. Șapte bestii și-au bătut joc de ea și nu s-au oprit nici măcar când fata i-a implorat să o ducă acasă.

"Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi", a declarat fata în fața anchetatorilor.

Cum s-a petrecut totul

Adolescenta din Muntenii de Sus, un sat situat la cinci kilometri de municipiul Vaslui, făcea naveta la un liceu din oraş, mergând la cursuri, cu autobuzul. Învăţa după-amiaza, iar seara pleca spre casă cu autobuzul de la ora 18.30. Pe 10 noiembrie 2014, întâmplarea a făcut ca eleva să termine cursurile cu o oră mai devreme. Având de aşteptat în staţia de autobuz până la ora 18.30, s-a oprit pe o bancă din parcul situat chiar în faţa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. La un moment dat, în zonă a apărut Silviu Burada, tânărul din Văleni care se ştia cu adolescenta. Acesta era însoţit de Paul Burlacu. Aflând că merge la autobuzul de 18.30, Burada s-a oferit să o conducă el spre casă cu maşina. Eleva a aceptat, fără să bănuiască vreo clipă că tânărul de 21 ani ar avea alte intenţii.

În cele din urmă, ea a fost dusă pe un câmp pe raza comunei Văleni. Ovidiu Burada a fost cel care a dezbrăcat victima, el fiind primul care a abuzat-o. După ce a violat-o, a venit rândul și celorlalți care abia așteptau să-și ia prada.

Au acuzat-o că joacă teatru și au stropit-o cu alcool. După ce şi-a revenit, victima, plângând, i-a cerut lui Burada să o ducă acasă, însă acesta i-a replicat, din nou, că nu va pleca până când nu va întreţine relaţii sexuale cu toţi prietenii săi.

VEZI ȘI: Umilință pentru fata violată până la leșin. "A fost sex surpriză"


60 de apeluri de la părinți

Nu mai puţin de 60 de apeluri telefonice au fost înregistrate pe telefonul elevei, în cele trei ore, în care a fost violată. Disperat că fiicei sale i s-a întîmplat ceva rău, tatăl a sunat la 112, anunţând dispariţia. Poliţiştii nu au mai apucat să facă vreun demers.

În ciuda faptului că trei dintre cei şapte tineri şi-au recunoscut fapta, în satul celor şapte, victima este cea pusă la zid, fiind acuzată că a instigat la viol. Apropiaţii şi rudele violatorilor au dus o campanie de denigrare a victimei pentru a-i creiona aspectul unei fete cu o moralitate îndoirlnică, arată Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel