Martor în dosarul mitei de la Braşov: Banii se duceau la primar şi prefect

george scripcaru
george scripcaru

Fostul ofiţer SRI, Alexandru Muşat, audiat, vineri, în dosarul fostului şef OPC Braşov, Ionel Spătaru, a declarat că banii găsiţi asupra acestuia trebuiau să ajungă la prefectul Braşovului, Ion Gonţea, şi la primarul municipiului, George Scripcaru.

"Din afirmaţiile lui Kungl, auzite de la Bogdan Breja, un subaltern, banii pe care i-a primit Spătaru urmau să ajungă la primarul Braşovului, George Scripcaru, prefectul judeţului, Ion Gonţea, la Mia Dumitrescu, persoana din primărie care se ocupa cu eliberarea de autorizaţii, şi la Dorin Enche, de la DSVSA Braşov", a precizat Alexandru Muşat, fost ofiţer SRI audiat, vineri, în dosarul fostului şef OPC Braşov, Ionel Spătaru, informează Realitatea.

George Scripcaru, primarul Braşovului, şi prefectul Ion Gonţea sunt cercetaţi de DNA pentru complicitate la luare de mită şi abuz în serviciu. Informaţia apare în dosarul fostului şef al OPC Braşov.

Scripcaru a declarat, pe data de 18 noiembrie, că nu cunoaşte detalii despre acuzaţiile care i se aduc în dosarul OPC Braşov, în care e cercetat pentru luare de mită şi abuz în serviciu. El spune că a fost audiat la DNA cu câteva săptămâni în urmă şi că i-a relatat premierului Emil Boc despre această audiere.

„Nu ştiu, am fost la DNA, am avut o convocare acum cateva saptamani, am raspuns la intrebari. De atunci nu a mai fost inştiinţat cu nimic. Dacă o să fie ceva, o să vedem despre ce e vorba,”, a declarat Scripcaru la Realitatea TV, întrebat în legătură cu dosarul instrumentat de DNA pe numele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel