EXCLUSIV  Marius Gorgan, Bucharest Bike Traffic: Am încercat să demonstrez celorlalți

Marius Gorgan, celebrul vlogger care povestește și arată experiențele sale cu bicicleta din București pe canalul de Youtube Bucharest Bike Traffic a vorbit în cadrul emisiunii "Jungla Urbană" de la DCews despre cum a început succesul acestui proiect în care sunt implicați peste 200 000 de români. El spune că pentru punerea în aplicare a ideii a contribuit și experiența pe care a dobândit-o după ce a locuit în Germania și Elveția.  

Canalul de Youtube Bucharest Bike Traffic reunește una dintre cele mai mari comunități de bicicliști din România. În acest moment la canal sunt abonați peste 128 000 de persoane.

"Bucharest Bike Traffic este un canal de Youtube care a pornit din 2014. În principiu, este despre mine mergând pe bicicletă și despre experiențele mele sociale, fie în trafic, fie cu alți oameni, despre acest oraș, despre București. Am locuit o perioadă în Germania, dar și în Elveția, acolo unde numărul bicicletelor era mult mai mare. Eu nu folosesc alt mijloc de transport în oraș în afara bicicletei. Oriunde merg, orice aș face, chiar dacă merg la cumpărături. La început a pornit ca o provocare și apoi am încercat să demonstrez și să arăt celorlalți că se poate și așa și că sunt o mulțime de motive pe care le pot demonta, demonstrând altora ce fac cu bicicleta," a spus Marius Gorgan.

O experiență retrăită 

Vloggerul spune că experiențele pe care le are în trafic le retrăiește prin prisma canalului Bucharest Bike Trafic.

"Când revăd filmările, este o chestie duală. Eu le trăiesc în momentul în care se întâmplă propriu-zis în trafic, după care le retrăiesc atunci când editez clipurile și apoi le reretrăiesc în momentul în care le vizualizez pentru că răspund și întrebărilor oamenilor," a mai spus Gorgan.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel