Mario Frangoulis vine în România

Tenorul Mario Frangoulis cântă în premieră în România la Sala Palatului pe 20 aprilie 2019, într-un concert extraordinar alături de Orchestra Simfonică Bucureşti.

Din concert nu vor lipsi piese celebre precum "Hijo de la Luna", "Nights in White Satin (Notte di Luce)" sau "Vincero Perdero".

Pentru spectacolul de pe 20 aprilie, biletele sunt disponibile, în funcţie de distanţa faţă de scenă, la preţurile de 100 lei (categoria IV), 200 lei (categoria III), 275 lei (categoria II), 350 lei (categoria I) sau 400 lei (VIP) pe www.entertix.ro.

Potrivit sursei citate, Mario Frangoulis se bucură de succes pe întreg mapamondul şi are 19 albume în palmares şi peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume.

Născut în Africa şi crescut în Grecia, Mario Frangoulis a studiat în Marea Britanie, la Londra. Era încă elev la London's Guildhall School of Music când Sir Andrew Lloyd Webber l-a distribuit în rolul lui Raoul din "Fantoma de la Operă", performanţă ce i-a adus aplauzele publicului şi laudele criticilor. Şi-a descoperit înclinaţia către operă odată cu spectacolul "The King and I" de Rodger şi Hammerstein, alături de legendara soprană americană Barbara Cook şi Orchestra BBC sub bagheta lui Wally Harper.

Actor și solist celebru

De-a lungul carierei sale, Mario şi-a folosit atât talentul ca solist, cât şi ca actor: de la Tony din "West Side Story" la La Scala din Milano (ales dintre mii de concurenţi) la Alfred Drake în muzicalul "Kiss Me Kate" al lui Cole Porters. A interpretat piesa "So In Love" în filmul "De Lovely" alături de pop icon-ul Lara Fabian, a readus la viaţă tragedii antice greceşti cu roluri epice precum Dionysus, Achilles (în timpul Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004) şi a ridicat în picioare publicul în amfiteatre legendare precum teatrul antic Epidaurus din Grecia (monument UNESCO) sau Teatrul Pergamon din Turcia cu interpretarea lui Prometeu.

Evenimentul este organizat de 3G Enterprise Creative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel